la spital

update: poti sa citesti aici despre o zi intr-un spital american

peste 12 ore o sa am primul contact cu un spital american. Este vorba despre Shands Hospital din Florida. Merg pentru niste analize la coloana, dar sunt tare curios cum si ce se petrece in spitalele lor.

cit am lucrat in presa locala si centrala din Romania am tot vizitat spitale (in interes de serviciu) asa ca am o idee buna despre ale noastre. cred ca o comparatie la prima mana ar fi interesanta…

chipintaci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. Sanatate multa – sa nu ai parte nici de spitalele lor. Nu cred ca vreun spital din lume trebuie vizitat vreodata – poate doar cu ocazia nasteri unui copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*