tineret mandria …roblogsferei

din blog in blog mai dau peste oameni care ma uimesc. uite ca se poate sa avem si bloggeri care nu sunt obsedati sexuali, spammeri, batuti in cap sau hoti.

sa speram ca nu vor ajunge asa dupa ce castiga roblogfestu.

ei, acu nu stiu daca o sa si castige, dar un blog precum creierul cu plete chiar merita. stilu e mijto, ideile asemenea iar scriitorii de blog s-au nascut dupa revolutie. se vede, nu?

votati-l voi la roblogfest. eu nu am cont si nici nu am de gind sa-mi fac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Imi place. Scrie foarte bine pentru varsta lui. Din pacate nici eu nu-l pot vota pentru ca sunt in aceeasi situatie ca tine. Si nici n-o sa-mi fac.

  2. Sunt putini intradevar cei care scriu ceva si eu ii caut ptr a imi completa blogroll-ul insa sunt destul de rari.

    Legat de roblogfuck … sa fie la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*