TapSB te ajuta sa gasesti aplicatiile mai repede

…pe telefon.

asta e inca una dintre ideile care ne fac viata mai usoara si la care zici: “cum de nu s-a gandit nimeni pina acum la ea?”. E simplu: apesi ecranul de 2 ori (sau cu 2 degete) si iti apar 6 pagini de Springboard. Daca apesi pe una dintre ele, te duci direct unde ai nevoie ca sa folosesti aplicatia dorita.

TapSB urmeaza sa apara in Cydia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

 1. Salut Adrian
  Macar pentru o data ti-am luat-o inainte. Sic. Stirea asta am publicat-o acum 2 zile la mine pe noul meu blog…
  M-a simt tare mandru ca a aparut si aici ;)
  Cred ca in curand iti vei pune un bookmark cu blogul meu in Favorites…
  Hehe glumesc.
  Tine-o tot asa.

  Toate bune
  Dan P.

 2. Asta este echivalentu la spaces de pe OSX si chiar mi se pare ca trebuia integrata in OS de catre apple ,chiar e foarte enervant ,ar trebui sa caute alte solutii in privinta aplicatiilor pe mine chiar ma enerveaza pana ajung la al 9-lea home-screen ,hai ca la primu au rezolvato cu ultimele updat-uri da in rest chiar nu e ok + ca nu pot sa instalez mai multe aplicatii ,nu le mai vede telefonu .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*