Pretexte de reduceri de pret la aplicatii

Vine Craciunul! Trece Craciunul! A trecut Craciunul si am uitat sa mai ridicam pretul! … Am lansat o noua versiune! E ultima zi inainte de marele update platit!

Toate astea sunt pretextele obisnuite pentru care developerii coboara preturile la aplicatii, in AppStore. Mai nou, nici nu trebuie sa existe ocazii, sau le inventeaza ei si sunt amuzant de aberante:

★ 75% off sale ★ Welcome Verizon Customers ★

Userii stiu ca aplicatia e la pret scazut pentru ca nu se vinde, sau pentru ca e singura modalitate de a i se mai face putina reclama gratuita. Dar nu ne pasa. Avem de castigat, pina la urma…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*