Karpaten Turism, premiată pentru Cea mai bună inițiativă de susținere a turismului la nivel global, în cadrul Top Hotel Awards 2022

Karpaten Turism premiată. FOTO Tudor Communications

Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Cea mai bună inițiativă pentru susținerea turismului la nivel global pentru Campania ,,Egipt – Destinația favorită a Românilor în 2021″, la Gala TopHotel Awards, Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.

,,Suntem recunoscători pentru acest nou premiu din partea TopHotel Awards, mai ales că este dedicat activității noastre din pandemie. Ultimii doi ani au fost o provocare continuă pentru industria turismului, dar, chiar și ȋn condiții neprietenoase, am reușit ne păstrăm standardele de calitate și să le oferim turiștilor români călătorii sigure și accesibile. Experiența ȋn piață și efortul echipei și-au spus cuvântul și am demonstrat că merităm ȋncrederea clienților noștri”, spune Alexandru Mărginean, General Manager la Karpaten Turism.

Și ȋn 2021 agenția a obținut Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice.
Dacă ȋn primul an de pandemie agenția s-a remarcat prin zborurile către destinații exotice, precum Maldive și Republica Dominicană, ȋn 2021, pachetele turistice către Egipt au devenit best seller-ele Karpaten. Peste 35.000 de turiști români au zburat către Hurghada, Sharm El Sheikh, Marsa Alam și Luxor.
Odată cu terminarea pandemiei și ridicarea restricțiilor ȋn mai multe țări din lume, portofoliul agenției este mai variat, dar și preferințele clienților sunt ȋn schimbare. Ȋn prima jumătate a lui 2022, cea mai populară destinație ȋn rândul turiștilor care călătoresc alături de Karpaten Turism a devenit Antalya, Turcia.
TopHotel Awards este considerat cel mai important eveniment din industria turismului românesc. Ediția de anul acesta a fost organizată ȋn București, pe 25 mai, și a recunoscut eforturile hotelurilor și agențiilor de turism care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*