Investiție de 400.000 euro în Caupona, un restaurant gastronomic care aduce în nordul Capitalei noua bucătărie românească contemporană, cu influențe din cultura italiană

Restaurant Caupona. FOTO Sunday PR

În această primăvară, chef Cezar Predescu a lansat Caupona, un restaurant gastronomic care aduce în nordul Capitalei, în zona Primăverii, noua bucătărie românească contemporană, cu influențe din cultura italiană.

Investiția inițială a fost de aproximativ 400.000 euro, iar investițiile financiare vor continua în dezvoltarea unor proiecte educaționale din aria gastronomică.

„Pentru realizarea unui restaurant gastronomic este nevoie de o investiție importantă. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm proiecte educaționale care să crească industria ospitalității locale, ceea ce implică noi investiții”, spune chef Cezar Predescu.

Caupona aduce în București o cultură gastronomică, un concept de restaurant centrat pe o atmosferă intimă (dezvoltat în perioada de pandemie, în care era foarte importantă distanțarea socială) și o bucătărie de produs care îmbină inovația, ingredientele premium și tehnicile moderne, unde totul se construiește în jurul clientului.

Cezar Predescu a studiat și s-a format ca chef în Roma, capitala Italiei, unde a profesat în domeniul gastronomiei timp de peste 20 ani.

Astfel, în cadrul restaurantului Caupona, chef Cezar Predescu propune meniuri în care predomină noua bucătărie românească, unde mâncarea tradițională locală este reinterpretată într-un mod contemporan, la care alătură o bucătărie italiană modernă.

“La Caupona integrăm și noua bucătărie românească, pe care o îmbinăm cu tehnica și maturitatea din bucătăria italiană, dar povestim și punem în farfurie într-o cheie creativă și neobișnuită”, spune chef Cezar Predescu.

Restaurantul Caupona este locul ideal pentru cei care își doresc experiențe culinare speciale, cu atenție la detalii în cadrul fiecărui proces, de la alegerea materiei prime, pregătirea preparatelor, până la servirea într-o ambianță elegantă, dar în același timp casual.

„La noi totul se construiește în jurul clientului, având un model de comunicare a tuturor proceselor care stau în spatele unui preparat, a unui produs și a unei acțiuni din cadrul unei bucătării de produs, ceea ce cred că poate stârni anumite curiozități”, povestește chef Cezar Predescu.

Restaurantul Caupona vizează clienții care caută experiențe gastronomice și sunt curioși și deschiși să experimenteze noi gusturi și concepte care îmbină autenticitatea și noutatea, clienții din bussines care caută o locație premium și turiștii care vor să descopere noua bucătărie românească, în care se regăsesc și elemente din bucătăria italiană.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*