jurizare sau circ

ti se pare corect ca un membru al juriului la un concurs oarecare din blogosfera sa-si exprime public parerea despre anumite bloguri inscrise in aceeasi competitie?

asta ca sa nu mai vorbesc de circul iscat de broscoii cu pretentii de mari bloggeri care snt atit de penibili in incercarile lor de a comenta concursul in cauza.

astia sut blog trolli nostri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*