yahoo si microsoft: exercitiu de imagin(ati)e

nu cred ca yahoo se va “preda”. eu zic ca e doar un exercitiu de imagine in urma caruia cota de piata a yahoo va creste.

baietzii sunt intr-o groapa de imagine si toate cele asa ca o oferta de peste 45 miliarde de dolari vine la marele fix. dar ei nu se vor vinde. vor refuza politicos si de data asta.

da, asta ar fi o greseala dar nu vad prea curind sigla “a microsoft company” pe prima pagina flickr sau yahoo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. yahoo sau nu | boio.ro
  2. boio.ro a avut dreptate: yaNoo | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*