fusul orar

incep sa ma obisnuiesc cu fusul orar. dupa aproape 4 zile.

nu pot sa dorm in avion asa ca am cam pierdut 24 ore cu plecarea din miami spre bucuresti. ciudat este ca la mine schimbarea de fus orar s-a manifestat cu nesomn la orele diminetii.

sunt genul de om care prefera sa doarma pina tarziu, asta pt ca noaptea, dupa ora 12 – 1 gandesc mai limpede… (si scriu si mai bine)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*