Jocul… de plastic “Angry Birds”

Discutam ieri despre Jocurile care au ajuns de pe iPhone pe carton, sau plastic. Iata ce se afla in cutia de “Angry Birds” varianta… fizica. Hmm, se poate numi asa?

Pentru varianta de iPhone nu am avut nevoie de explicatii. Ma tem ca pentru asta am nevoie de un scrut manual de utlilizare :)

Multumesc Cosmin pentru imagini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*