#iMeetUp – duminica in Bucuresti

Cine vine la #iMeetUp? Va fi o intilnire in grup restrins pentru ca multi dintre voi ati plecat la munte si la mare pentru 1 Mai.

Ne vedem duminica, 29 Aprilie, ora 11:30am la Banseasa Mall. Pentru locatia exacta urmareste hashtag-ul #iMeetUp pe Twitter in jurul orei stabilite.

Pina atunci, daca nu scriu atit de des pe blog este pentru ca sunt mult prea ocupat sa vad cum se distreaza lumea pe litoral.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*