Jailbreak pentru firmware 4.0 beta1

DevTeam a scos azi o noua versiune de Redsn0w. Mda, stiu ca doar citiva si-au pus 4.0 si acum regreta. (nu-i asa, Dan ?)

Ideea e simpla – solutia exista, dar pina cind va aparea 4.0 final, Apple poate sa-l modifice in asa fel incit sa nu mai fie jailbreakuibil.

redsn0w 0.9.5 poate fi descarcat de aici. El poate fi folosit doar pe Mac si doar cu iPhone 3G

Daca vrei sa ai si un iPhone deblocat, poi sa folosesti Fuzzyband (Cydia) si sa faci un downgrade de baseband.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. Nu regret ca am pus 4.0. Oricum aveam 3.1.3 fara JB asa ca pasul catre 4.0 a fost binevenit. M-a mai scos din rutina.

    Varianta finala de la 4.0 va umple multe goluri

    Sunt convins ca sunt multi care si-ar dori sa treaca la 4.0 chiar si in varianta beta, numai ca exista restrictia asta cu UDID-ul.

  2. salut , exista si unlock pentru 4.0 beta??sau doar jailbreak?am 3.1.3 blocat, . daca fac update la 4.0 si jailbreak cu redsnow 0.9.5 mi-l si decodeaza?mersi

  3. si eu as vrea sa trec pe 4.0 beta ca oricum sunt pe 3.1.3 dintr-o greseala de-a mea. Am iPhone 3GS din pacate si trebuie sa mai astept.

  4. salut adrian, am un 3gs blocat in 313 cu BB nou. pot trece la 4.0beta? ce este restrictia UDID? merci

  5. @Cristina: UDID este un cod unic al iPhone-ului sau altui device mobil Apple. El poate fi folosit, printre altele, pentru instalarea de aplicatii Ad-hoc – aplicatii care nu sunt trecute prin iTunes, ci direct livrate userilor. Il poti afla in iTunes, pe prima pagina, cind conectezi tel la computer.

  6. Am nevoie de un sfat, daca am un iPhone 3G, deblocat nativ, este vreo problema daca trec la 3.1.3 sau 4.0? Am inteles din ce am citit ca jailbreak se poate face? Multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*