iPad Wish List

in iTunes poti sa faci WishList. Eu am deja unul cu aplicatii pentru iPad. Tu ce ai vrea sa folosesti?

Cine imi face cadou una dintre minunatiile astea? :)

update: am cumparat Good Reader si Instapaper Pro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Si ma rog de ce exista sectiunea asta Whis List? Cine ar fi cel care ti-ar face cadou asa ceva? Cine s-ar uita pe Lista ta de dorinte si sa ti le implineasca?

  2. Eu deja am 3 dintre cele puse de tine in Wish List si sunt superbe :) Good readerul il folosesc sa fac download la filme , fileuri DMG sau EXE , poze , mp3 …. Sa ma gandesc ca mai am si o datorie de $300 la tine

  3. in loc de NewsRack am inceput sa folosesc WebApp-ul Google Reader. Isi indeplineste functiile cu succes. NewsRack se misca destul de incet comparativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*