Jailbreak pentru 3.1.3 si 3.2

“Developerii” sunt mai uniti ca niciodata. Cel putin asa sustine P0sixninja. Povestea lui este lunga, asa ca o sintetizez pastrind doar elementele importante:

1. In momentul de fata exista 3 exploit-uri pentru orice device mobil Apple (inclusiv iPhone 3GS si iPad).

2. Unul dintre aceste exploit-uri (solutii de jailbreak) va fi lansat luna asta. Daca nu intervine ceva.

3. Apple poate sa opreasca solutia salvatoare a hackerilor cu un simplu update de firmware.

4. Developerii din DevTeam, ChronicDev si Geohot prefera sa astepte pina apare 4.0 si/sau un nou device Apple. In felul asta suntem siguri ca si noua jucarie va putea fi deblocata.

Atentie: deocamdata discutam doar de Jailbreak, NU de deblocare. O solutie de unlock va fi dezvaluita abia cind iPhone 4.0 apare pe piata. Cel putin astea sunt planurile actuale.

Si un alt amanunt important: fa-ti back-up in Cydia la SHSH-ul actualului firmware. Chia ajuta!

20 Comments

 1. Deci noi cei cu iPhone 3GS 3.1.3 mai trebuie sa asteptam mult timp pana ne vom face jailbreak pe telefon? Cam vreo doua luni asa…

 2. Si 2-3 luni ramanem cu telefoanele bibelou daca nu se pot si decoda???? Cine are facut update al 3.1.3,?.,degeaba apare jailbreak fara unlock..il fososesti ca si ipod..

 3. Si eu am un iPhone 3GS din saptamana 38 pe care l-am updatat la 3.1.3 ca un stupid. Oare chiar nu exista nicio metoda de jailbreak acuma? Stie cineva? Macar sa stau linistit…

 4. Buna Adi. Ce parere ai de thunderst0rm? Pe blog zice ca apare pe 24 luna aceasta..si are si unlock…?

 5. adrian, de la 3gs cu 3.1.3 nu pot face restore la o alta versiune? am incercat si-mi zice eroare 1600 in timpul procesului. Am inteles ca se poate face doar jailbroke, imi poti da ceva detalii te rog?

 6. buna am un iphone 3g . am facut update si e 3.1.3 (7e18) . pot sa fac jailbreak la el ? exista vreo solutie?

 7. Se poate face downgrade la FW 3.1.3 to 3.1.2 si JB D O A R daca iPhone-ul a fost JB inainte de 3.1.3 . Astazi am reusit si eu. JB, nu si unlock…
  Pentru unlock inca mai asteptam.

 8. Adrian, exista vreo varianta de jailbreak pentru iphone 3gs 16gb????/ m-am chinuit 2 zile si cu snow breeze si cu redsnow si nu am reusit. ma intereseaza daca exista, iar daca nu, sa nu ma mai chinui degeaba. Multumesc anticipat.

 9. Am uitat sa precizez ca nu am nici cea mai mica idee daca are boot rom sau cum se numeste vechi sau nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*