Apple a uitat sa updateze mesajele de eroare

Se intimpla si la case mai mari. Avem deja 3.1.3 pe iPhone si iTunes 9.1, iar telefonul ne spune sa ne conectam la iTunes 7. Mesajul de eroare din imagine spune totul. Sa le zica cineva si lui Apple.

Si un amanunt interesant: stiai ca iPhone face screenshots in format .png si poze in format .jpg?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Well, nu cred ca trebuie sa modifice nimic…mesajul respectiv iti spune doar ca daca folosesti iTunes 7, trebuie sa te uiti dupa "Check for Purchases", si nu dupa "Check for Available Downloads" cum apare in versiunile mai noi de iTunes. Nu vad ce e gresit…

 2. Nu inteleg… Ce este interesant in faptul ca screenshot-urile sunt in format .png si pozele in .jpg ?

 3. Apple is cam fraieri cu updateurile lor.. ne-au "f" pe toti cu update-u lor la 3.1.3 si acuma ne tinem iphoneurile in vitrina de bibelou..

 4. @seba18: mesajul respectiv e acelasi de cind iTunes era la versiunea 7. acum e la vers 9. problema respectiva se rezolva asa cum zic ei, doar ca acum avem iTunes 9. de aia trebuia modificata si eroarea.

 5. Partea din paranteza se adreseaza celor care inca mai folosesc iTunes7. Si cred ca sunt destui, daca pana si BigBoss spune intr-un articol de la el de pe blog: In general, I recommend never updating iTunes. I have v8.0 still and am quite happy not having to update that horrible piece of software.

  Si uite cum arata mesajul respectiv in 2008, cel mai probabil pe vremea iTunes7, cand exista doar "Check for Purchases" si nu si "Check for Available Downloads":
  You've already purchased this item, but it hasn't been downloaded.To get it, open iTunes on your computer, select Check for Purchases, then sync your device to your computer.

  Ideea e ca mesajul respectiv a fost actualizat pe parcurs, si nicidecum sa fi fost dat uitarii asa cum spui tu…sper ca m-am facut suficient inteles de data asta. :)

 6. @Seba18: da, ai dreptate. Pentru mine mesajul este suficient de confuz. Daca ai nevoie sa citesti 2 forumuri ca sa intelegi un mesaj formatat aiurea, nu e de bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*