boio.ro readers / iOS Users Meet-up la Constanta

Am avut parte astazi de 5 ore foarte placute in compania unor oameni deosebiti, cu pasiuni similare. Intilnirea de la City Park Mall nu a fost o conferinta precum iPhone Users Conference, ci un meet-up in care am baut un suc sau o ciocolata calda si am luat la rind stiri, informatii din lumea Apple, aplicatii si tot ceea ce ne leaga de jucariile noastre preferate.

Sunt convins ca daca as fi in Romania astfel de intilniri ar avea o frecventa mult mai mare si s-ar intimpla si in alte locatii. Chiar si asa, mi-a placut ca am avut ocazia sa ma intilnesc cu oameni cu care am ce discuta si sa ma bucur ca nu sunt singurul cu pasiuni pentru design de calitate si jucarii care ne fac viata mai usoara.

Apropo, tot mi se pare ciudat sa vorbesc cu cineva despre un subiect sau ceva ce am gasit pe net si sa mi se spuna: “da, stiu, am citit pe boio.ro” sau “am vazut cind ai postat pe Twitter“.

Citeva dintre pozele facute astazi la #iMeetUp:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Mie imi pare rau ca nu am ajuns sa ii zic vreo doua asa, fata in fata lui Adi. Am vreo doua pe suflet, da ti le-as spune fata-n-fata, ca sa aiba efect.

 2. sageata aceea mare cu reducerea de 40% mai avea putin si ajungea in dreptul iDevice-urilor noastre :))
  mi-a parut bine sa te/va cunosc personal, e altceva cand cunosti persoana ale caror postari/informatii le citesti zilnic. cu totul altceva. imi par rau ca nu am putu zabovi maimult cu voi.
  ce mai… desi putin cam pesimist in privinta aceasta, iMeetUp 2.0

 3. sal all. off topic: Constanta este cel mai tare oras din Europa in ce priveste internetul. cea mai moderna retea si cel mai bun trafic. . Romania este pe locul 4 in lume la capitolul internet. (sursa: antena 3) . macar la asta sa fim si noi pe podium in Europa si nunumai.

 4. cele cu iDevice-urile sunt facute cu un aparat foto, iar o parte din pozele de grup chiar cu unul din cele doua iPhone 4 prezente la iMeetUp.

 5. Deci profilul apple fan boy-ului este oversize :) si eu care ma gandeam sa tin cura de slabilre :D

 6. Saliu,

  Care-i faza cu “marsh mah” de la iMeetUp. Zi-ne sa ne radem sa ne simtem bine si noi astilalti si sa fim si noi printre “cunoscatori”

  Toate bune!

 7. Saliu,

  Poate tura viitoare iMeetUp va fi si cu o transmisie live (sunt convins ca audienta ar fi mult mai mare), ptr cei care sunt pasionati, vor sa fie informati, vor sa participe, dar chiar nu au cum sa ajunga la locul intalnirii. (Dante, in al doilea paragraf al postului sau, a fost foarte radical cu cei care nu au avut cum sa ajunga, cred eu )….

  Toate bune!

 8. Mandru ca sunt constantean ..pacat ca nu am putut veni sa te salut ! Tin mortish :D ….sesiunea bate-o vina :D

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Jailbreak in 2011 | boio.ro
 2. Romania la inceput de 2011 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*