Voice Activator pentru iPhone

System Wide Voice commands vin in Cydia de la chpwn – developer care ne-a mai dat Infinidock sau ProSwitcher. VoiceActivator este o aplicatie interesanta si poate fi utila pentru unii, dar nu neaparat si pentru userii din Romania. Cu ea vei putea sa deschizi URL-uri si sa comanzi functii pe care de obicei le gasesti in Activator.

Nu mi se pare un motiv suficient de bun pentru a Jailbreak-ui telefonul. In fond, de cite ori ai folosit Voice Commands pe iPhone? Multi nici nu stiu ca ele exista acolo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Eu folosesc Voice Control in fiecare zi si cred ca este super util, nu mai trebuie sa scot telefonul din buzunar pentru a suna pe cineva sau a afla cat este ceasul :)

 2. Sa inteleg Adi ca tu nu ai jailbreak pe telefon.Nu neaparat din curiozitate dar daca ai pentru ce aplicatii ai alege jailbreak-ul si in caz ca nu ai de ce ai ales sa nu mai faci jailbreak caci stiu ca a fost perioada cand il foloseai.
  Pur si simplu pentru a impartasii opinii.
  Eu de exemplu nu ma pot ( zic si eu ) despartii de Sbsettings, de Intelliscreen si inca cateva aplicatii care mi se par extrem de utile si nu pentru altceva.In nici un caz pentru aplicatii piratate din Appstore, acestea le cumpar care imi sunt utile, ca si cele din Cydia de altfel.
  Multumesc

 3. @Petre: Nu am tel jailbreakuit de mai bine de 8 luni si nici nu simt nevoia.

  Singurele chestii care imi lipsesc sunt SB Settings si povestea cu ascunsul anumitor icoane. Dar si astea nu atit de tare incit sa trec din nou la Jailbreak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*