Sportguru, cel mai mare retailer român de articole sportive specializate, deschide un nou magazin în Plaza România

Magazin SportGuru

SportGuru, cel mai mare retailer român care comercializează articole sportive specializate, prezent pe piață de 11 ani, a deschis ieri un nou magazin multibrand în Plaza România.

Magazinul are o suprafață de peste 750mp și reunește peste 100 de branduri, acoperind o gamă extinsă de produse dedicate sportivilor profesioniști și amatori. Sporturi precum alergarea, ciclismul, alpinismul, schiul, natația, boxul, handbalul sau baschetul au propriul lor loc în magazin, astfel încât orice iubitor de sport poate găsi cu ușurință articolele pe care le caută. Totodată, clienții magazinului beneficiază de service rapid de biciclete, precum și, în sezonul rece, de servicii de ceruire, ascuțire și recondiționare a schiurilor și a snowboardurilor.

Sportul cu care a început totul, alergarea, a adunat în noul magazin, deschis în Plaza România, peste 10 dintre cele mai consacrate branduri specializate din lume, cum ar fi Mizuno, Hoka, LaSportiva, Dynafit, Compresport, dar și branduri comerciale precum Nike, Adidas și ASICS. De asemenea, ciclismul, sportul care aduce probabil cei mai exigenți atleți, este acoperit de brandul german GHOST, SportGuru fiind importator exclusiv al acestuia, dar și de mărcile Specialized, Cube și Cannondale, printre cele mai cunoscute în lume pe acest segment. Tehnologia și sportul sunt inseparabile, așa că toată gama Garmin, care include ceasuri multisport, cicliocomputere sau sisteme de navigație montană, este disponibilă în magazin.

SportGuru se implică activ în promovarea sportului și a mișcării sportive din România.

Mici bucurii inspirate de toamnă în Plaza România

Pe lângă noi retaileri, toamna aduce, în Plaza România, alte surprize și experiențe inedite și pentru cei mici, dar și pentru cei mari: o nouă galerie a artizanilor locali așteaptă să fie descoperită de către vizitatorii din Plaza România, până la 1 noiembrie.  Iubitorii decorațiunilor de Halloween, ai accesoriilor handmade, ai produselor apicole sau ai dulciurilor tradiționale de casă, vor găsi, cu siguranță, cele mai inspirate cadouri de sezon pentru ei și pentru cei dragi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*