iunie – luna cadourilor de la Apple

WWDC-ul de anul asta va aduce o gramada de bunatati. Dupa prezentarea rezultatelor companiei pe ultimul trimestru, mai-marii Apple au inceput sa se dea de gol.

Primele zvonuri sunt legate de un MacBook Pro cu ecran OLED, un netbook cu touchscreen de 10 inch. Ca sa nu mai vorbim de noile modele de iPhone, Snow Leopard si alte bunatati.

MacBook Pro ar putea sa primeasca conectivitate 3G, baterie non-removable, iar aplicatiile din gama Pro (Final Cut Pro, Aperture, Logic, Shak) vor fi si ele updatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*