iTunes 9.1 si jailbreak-ul

Apple a scos iTunes 9.1 mai repede decit credeam si cu citeva zile inainte de lansarea iPad. Noua versiune este facuta sa mearga cu iPad si sa incarce/descarce carti din iBookStore.

Cu toate acestea, daca te bazezi exclusiv pe Blackra1n ca sa iti restartezi telefonul jailbreakuit, este mai bine sa nu faci update. Asta pentru ca iTunes 9.1 a modificat niste fisiere folosite de catre Blacksn0w. Probabil ca va exista in curind un update pentru Blacksn0w.

Pe de alta parte, redsn0w, pwnage tool si restul aplicatiilor scrise de catre DevTeam sunt OK.

Si inca un amanunt – daca esti pe Mac si iTunes nu iti recunoaste iPhone-ul jailbreakuit – da un restart la computer si totul revine la normal.

In cazul in care folosesti Blackra1n pe Windows ai aici o aplicatie care face Blackra1n functional din nou.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. vad k apar fel si fel de chesti….ba hakeri scot soluti noi dar nu le dau pe piata ba astai de la apple scot itunes 9.1…………da jailbreku pt 3gs cand apare fratilor…..?????

  2. jailbreakul-ul merge doar cat iphoneul e pornit, daca cumva sa termina bateria sau il sting o ia de la inceput… imi cere itunesul cand mi-e lumea mai draga… adica dupa ce am ramas fara baterie si am nevoie disperata de telefon… poate imi poti da un sfat cum sa fac jailbrakuirea corect

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*