ABBYY Business Card Reader pentru iPhone

Concurs: Vezi la finalul acestui post cum poti sa castigi unul dintre cele 4 promo-code-uri pentru ABBYY Business Card Reader.

Stiu ca multi nu mai folosesc carti de vizita. E mai usor sa oferi cuiva numarul de telefon, dar atunci cind lucrezi intr-un mediu de afaceri, o astfel de aplicatie iti este foarte necesara.

ABBYY Business Card Reader estte solutia completa de Scanare, Character recognition si adaugare a datelor in agenda telefonului dintr-o singura miscare.

Tot ce trebuie sa faci este sa fotografiezi cu iPhone o carte de vizita si ai imediat datele adaugate in lista de contacte. Aplicatia face OCR intr-o gramada de limbi si in viitorul nu foarte indepartat o sa stie si diacritice romanesti. Pina atunci, daca scanezi o carte de vizita fara diacritice isi face treaba foarte bine. Odata cu ai adaugat contacul, ai optiunea sa cauti adresa pe Google Maps si informatii sau poze despre personaj pe Facebook, LinkedIn sau Twitter.

Abbyy Business Card reader costa 10 dolari in AppStore, dar boio.ro pune la bataie patru promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “ABBY Business Card Reader pentru iPhone” http://is.gd/odP2XY pe boio.ro “. sau apasa butonul de twitter de sub acest articol.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: claukvl, MariusM, scalpel_diem si anetoiu. Ii astept sa-mi trimita un email de pe adresa lasata in comentariu pentru a-si revendica promo-code-ul. Codurile nerevendicate sunt oferite altor cititori in aceeasi zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention ABBYY Business Card Reader pentru iPhone | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*