Avegant Glyph – Castile cu display incorporat

Google Glass e interesant, dar atunci cind vrei sa ai un display mereu la indemana si pe care sa nu dai o caruta de bani, Avegant Glyph pare o solutie mai buna.

Sunt niste casti mari (poate chiar prea mari, pentru gusturile mele) care au un display in banda de pe cap. O rotesti ca un vizor Star Trek pe ochi si ai in fata echivalentul unui display de 1280×720 (cam cit un iPad).

Varianta beta pentru Avegant Glyph este pe Kickstarter pentru 499 dolari. Eu astept versiunea 2-a sau a 3a cind castile vor fi mult mai mici.Proiectul actual a strans deja finantare de 252% in jumatate din timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*