bloggerii pe locul 3

mi-a placut un comunicat trimis de CJI care incepea cam asa:

"Centrul pentru Jurnalism Independent invita jurnalistii, studentii la jurnalism si bloggeri din Constanta la o dezbatere avand ca tema Legislatia Internetului[…]" 

nu comentam ordinea in care au fost asezati bloggeri in lista. poate ca e … aleatoriu alfabetica.

site-ul "jucariei" lor – netiquette.ro continua povestea intr-o nota si mai aparte:

"Ce shmecher sunt ca am blogul meu si acum pot sa scriu ce vreau in el – hehe ..
Ce 4 ani de jurnalism, ce cursuri de specialitate, blogosfera sa traiasca….

sau nu.. ? "

hmm. avem de a face cu o campanie de civilizare a bloggerilor? mda, stiu multi bloggeri au de invatat dar sunt si bloggeri care dau lectii cu virf si indesat unor jurnalisti cu acte de pe la televiziunile noastre nationale (antena sau realitatea)

btw, pt ca in pagina de reguli de bun simt pe mail nu au fost prea inspirati le dau eu sugestii mai bune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*