iPhone implineste 4 ani

Pe 9 ianuarie 2007 Apple anunta ceva ce avea sa schimbe totul in istoria telefoniei mobile si nu numai.

Sunt sigur ca pasionatii vor fi la fel de emotionati ca atunci cind vad un film bun la cinema…

Pe vremea aia nu eram asa de increzator :)

Tot astazi, iTunes a implinit 10 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. la mai multi !!! si mie la fel!!! :) . deh……..ce repede a zburat timpul……..parca acus era oct-nov 2007…….cand am intrat in posesia unui iphone 2g….de care si acum,la mai bine de 3 ani sunt f mandru ! sa ne traiasca gasca de la Apple !! P.S : oare cati posesori de 2G or mai fi in Romania…..?:)

  2. posesor de iphone 2g. :)) totul e bine, mai putin unele jocuri 3d, care sunt aproape slideshow si difuzorul care suna ciudat

  3. tot posesor de iphone 2g :) probleme doar cu wi-fi ul din cauza softului 3.1.3 care are aceasta problema. inca nu am gasit metoda care sa functioneze 100%.in rest, f multumit.nu cred ca il voi da niciodata

  4. Foarte fain articol ,uitasem data in care a fost prezentat desi tin minte foarte bine lansarea ,o urmarisem pe site-urile de profil ,aveam o chestie de mult timp vizavi de apple :P ,softu folosit de mine la lucru Archicad a fost dezvoltat prima data pe apple prin 1984 in acea perioada nici nu exista MS ,imi doream cam de prin 2004 sa imi iau un calculator Apple ,din pacate pe atunci inca nu imi permiteam ,erau destul de scumpe la noi ,asa ca primul meu produs a ajuns sa fie prima generatie de iPod touch tot prin 2007 ,vroiam iPhone-ul da totusi fiind prima generatie conta foarte mult sa am garantie la produs ,asa m-am rezumat la iPod care la vreme aceea era totusi mai scump decat acuma ,tin minte ca pentru modelul de baza am dat 400 euro si binenteles in anul urmator am mai luat un MacBook si iPhone 3G cand sa lansat la Orange ,trebuie sa recunosc au evoluat destul de mult .
    Este oarecum bizara sau mai bine zis amuzanta prezentarea cand ma joc acuma cu iPhone 4 si vad ca de fapt prima generatie pare chiar foarte sarcacioasa in comparatie ,nici nu pot sa imi imaginez cum ar fi fost lumea daca nu aparea Installer sau Cidya ,apple nici nu avea intentia sa permita applicatii native atuncia ,doar versiuni online HTML5 (web-apps) .

  5. Cand am vazut postul asta, mi-am inchis iPhone 4, am scos din dulap apoi din cutie iPhone 2g si am promis ca il voi folosi toata ziua. Acum de pe el tastez. Uitasem kt de greu se incarca safari pe el dar totusi… Sunt mandru ca sunt posesor iPhone 2g, chiar daca zace in dulap de ceva timp

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*