360 Web Browser – Download Manager si Firefox Sync pe iPhone

Au aparut tot felul de browsere interesante pe iDevice-uri, dar asta e primul pe care il vad ca aduce functionalitati cu adevarat necesare.

360 Web Browser stie sa-ti importe tabs, bookmars si history de pe Firefox. Partea mai interesanta e legata de faptul ca poti sa downloadezi orice tip de fisier de pe net direct pe telefon si sa le transferi pe desktop. In plus, ai posibilitatea sa downloadezi mai multe documente simultan sau sa le lasi in asteptare, sa editezi numele si locatia lor.

Interfata acestui browser este super interesanta. Pozele spun multe.

“360 web browser” are diferite teme si este foarte customizabil, tab-uri, suporta gesturi multi-touch, full screen mode si are citeva din functiile de baza ale unui browser de computer: Adblock, password lock, custom cache si altele.

Jucaria costa, in perioada asta, doar 99 centi in AppStore, dar 3 cititori norocosi au ocazia sa castige promo-coduri.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “360 Web Browser” http://is.gd/koQ6e pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: @Cristake, @claudiu91 si @Mihnaciu. Ii astept cu un email pina pe 13 ianuarie pentru a intra in posesia codurilor. Promo-code-urilor nerevendicate ajung la alti cititori boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.