iPhone demo

daca vrei sa stii de ce vorbesc atit de mult despre iPhone joaca-te mai jos cu el.

poti apasa pe butoane si poti sa intri in toate meniurile.

si gandeste-te ca aici nu ai multi-touch si alte multe chestii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Una e sa vezi mai multe poze cu el si alta e sa il ai tu in mainile tale. Daca era sa nu pun mana pe el inainte sa vad chestia asta nici mort nu mi l-as cumpara … deci nu e bine sa te bazezi pe alte aplicatii aseamanatoare cu originalul :)

  2. notebook-ul şi calculatorul arată îngrozitor pe ceea ce e aici. bine că restul arată mai frumos.

  3. Doamne ce disperat e omu’ asta de Iphone.:)Inca vreo 2-3 articole pe seama Iphone-ului si deja poti sa schimbi titlul la blog.(Iphone Blog)

  4. Oricum din ce am citit aici pe blogul lui Andrei, cu toate ca stiu ca Iphone are multe deficiente, incep sa imi doresc si eu unul:)

  5. Da, cred ca 5 ar fi de ajuns incat sa se vanda a 3a sau a 4a oara un Iphone in Romania.Cred ca in 5 ani va ajunge undeva pe la 5 milioane.Nu in magazin ci la combinatii;)

  6. Nu am de ce sa ma simt ofensat, nu eu am inventat samsungul. Hai sa luam alt exemplu, nokia n95 al mamei mele costa in jur de 25 milioane, am avut la combinatie un amic care il dadea cu 200 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*