pisicile fosforescente

sud coreenii au inventat pisicile fosforescente. :P nu tre sa dai ceva sa manince la pisica. ea se naste asa. e vorba de o modificare genetica.

chestia asta are dublu rol: unu vede si ea pe unde merge si mai ales o vezi si tu noaptea… :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Chestia asta mi se pare putin amuzanta, dar totusi inutila. Imi amintesc de o faza din USA in care cercetatorii au investit milioane de dolari ca sa faca o banana cu gust de portocala. Banii aia daca erau adusi prin Africa sau prin alte parti unde chiar era nevoie de ei .. foloseau la ceva … este o chestie interesanta dar in acealsi timp inutila.

  2. E trist. De râs, dar trist. Imaginează-ţi că deschizi ochii, buimac de somn şi în faţa ta apare ceva verde fosforescent =)) îmi dau motanul cu lichid din ăla din beţişoarele alea care se folosesc în cluburi, să văd cum e :D

  3. Ah, ce bine era daca trebuia sa mananci ceva pentru a deveni fosforescent.Era f bine pentru betivii care se plimba pe la langa soselele nationale/europene si care sunt observati inainte de a fi izbiti cu masina

  4. chestia asta mi se pare o prostie ff mare ! vati gandit ce efect poate avea chestia asta asupra pisicilor! mie mila de ele >:P jesus >:P

  5. Doamne cate tampenii pot inventa oamenii. Nu am nimic daca e vorba de obiecte folositoare. Dar sa distrugi viata unei fiinte pentru vezi doamne “evolutia in domeniul stiintei”. Of!!!

  6. Intrebarea vine: daca se imperecheaza cu un motan nemodificat cum ies puii? Sa fie un pui alb cu pete fosforescente? Sau unii pui normali si altii fosforescenti? Oricum, folositor savantii zic ca e, e gena de test, cum vad cel mai usor daca a a mers modificarea… daca pisica luceste e bine, daca nu, mai incearca…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*