iPhone cu luneta

te-ai saturat sa faci poze de calitate slabutza cu iPhone? mda, nici mie nu imi pasa, pt ca pt poze am aparatu foto…

anyway, daca raspunsul la prima intrebare e da, de azi poti sa-ti iei o lentila cit toate zilele pe care sa o montezi pe iPhone si cu care sa faci poze profi. sau macar sa faci iPhone sa semene cu un tun, or something…

zoom optic 6x si costa doar 14 dolari…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Parerea mea despre 3G … o creatie 100% feminina , sau , mai bine zis bazata pe conceptul feminin … de a stii in orice secunda unde / cu cine esti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*