factura pe nimic la iTunes

am vrut sa testez putin iTunes asa ca m-am apucat sa d-loadez muzica si seriale. evident ca am inceput cu cele oferite gratuit saptamanal. vroiam sa vad calitatea, cum se misca pe laptop sau pe iPhone…

am d-loadat numai o melodie si am inceput sa iau episodul pilot de la noul serial terminator.

ciudat este ca azi am primit mail de la apple care mi-a eliberat prima factura. zero dolari, pt ca toate cel erau gratis. ciudat sistem…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*