Apple anunță evenimentul “One More Thing”, pe 10 noiembrie. Vine primul Mac cu Apple Silicon?

Apple - One more thing
Apple - One more thing

Evenimentul mult-așteptat de Mac-users a fost, în sfârșit anunțat de Apple. Sintagma “One More Thing” nu mai anunță doar un segment de la finalul unui eveniment, ci a fost ridicată la rangul de eveniment în sine.

Pe 10 noiembrie, la ora 20.00 (ora României) avem acces la un nou eveniment difuzat online pe apple.com. Ce va aduce? Cel mai probabil un nou tip de Mac, cu Apple Silicon – procesorul dezvoltat de Apple, care îl înlocuiește pe cel de la Intel.

Poate că vom vedea și alte tehnologii uitate, precum AirTags, Chargerul multiplu wireless de la Apple și – probabil – un nou iPad Pro.

Tu ce vrei să vezi nou?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*