iPhone cazut de la 600 m

Cum te simti cind iti cade telefonul de la 600 metri pe un munte. Nu crezi ca-l mai vezi vreodata. Povestea de mai jos ne arata contrariul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ce frumos ar fi daca sistemul Find My iPhone ar merge pe baza de IMEI sa afli telefonul atunci cand iti sunt resetate toate informatiile de pe el si nu il mai poti gasi !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*