iPhone are Meniu secret Vodafone Romania

Asta nu o stiam. Si asta pentru ca Meniul pare sa fie ingropat in setarile iPhone.

Trebuie sa intri la settings – Phone – “vf ro Services”. Este evident faptul ca Vodafone Romania nu si-a dat interesul sa faca acest meniu sa arate asa cum trebuie. Incepind de la titlu, normal ar fi fost sa scrie ceva gen “Vodafone Ro Services”. Era loc destul pentru titlu in meniul telefonului.

Odata intrat in meniul special ai citeva numere de telefon pe care poti sa apesi si suni direct. Sub ele, este un buton pe care scrie simplu “Vodafone”. Daca dai tap pe el esti trimis pe site-ul international Vodafone – vodafone.com. Probabil ar fi fost normal sa te duca pe vodafone.ro.

Meniul Vodafone nu apare decit daca ai facut update la Carrier Bundle si ai cel putin “vf ro 9.1”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. @mircea – sim applications este un meniu care tine de cartela. exista suplimentar si meniul de care povesteste boio si in care operatorul ofera numere de telefon, comenzi de operator si linkuri catre propriile servicii.
    Ex sim applications: curs valutar, convertor, etc.
    Ex meniu “secret”(specificat de boio): *222, *100#, http://www.vodafone.ro/myvodafone, etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*