Extra Spicy cu Google Translate

Google stie sa faca clipuri interesante, dar si super jucarii.

Apropo, daca nu ai vazut inca demoslam.com, ti-l recomand. pacat ca e in flash.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Pai bine, bine, tu poti sa scrii si sa o pui p tanti aia virtuala sa ii citeasca celui de la catering ce ai scris in limba ta DAR el knd iti vorbeste tie? Tu cum intelegi ce zice?

  2. @Drey:
    Experinta. Prima oara te saluta, te intreaba ce vrei, te intreaba de sosuri si eventual de marime, unde ti-l aduce, iti spune in cat timp, end!

  3. @mihai toader: si daca te intreaba ce sos vrei si tu ii spui ca vrei mare si apoi te intreaba ce marime si tu ii spui picant? O sa creada k e o farsa si adio mancare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*