iPhone 6s si iPhone 6s Plus vin in Romania pe 9 octombrie

Apple a vandut peste 13 milioane de iPhone 6s si iPhone 6s Plus. Da, este un nou record pentru numai 3 zile de vanzari.

Compania din Cupertino, California a anuntat si ca noile device-uri vin in 40 de tari pe 9 Octombrie. Printre acesea se numara si Romania. Pana la sfarsitul anului, iPhone 6s si iPhone 6s Plus ajung in 130 de tari.

Marele avantaj pentru romani este faptul ca toti cei care vindeau device-urile la supra-pret nu prea mai au sanse acum sa faca afaceri profitabile. Asta nu inseamna ca nu sunt o gramada de “hoti” care ofera iPhone 6s de 16GB cu preturi de la 3898 lei.

Acelasi device, cumparat din SUA (cu tot cu taxe) ajunge la 2700 lei.

Tu ce model de iPhone iti iei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. 649 usd -> 649 eur ; plus 24 % TVA inseamna cam 3555 ron, deci imi zic ca sunt slabe sanse sa gasesti la liber mai ieftin de atat

  2. .. sau dupa alt algoritm, se iau preturile de pe apple.fr (tva de 20%) si se convertesc in ron; adica 3311 ron ; daca adaugam diferenta de tva, tot inseamna cam 3443 ron , pret orientativ al iphone-ului 6s de 16GB

  3. Pe mine ma intereseaza de principiu un 6S de 16 GB, Space Grey. Dar cochetez inca si cu ideea de a lua un 6S+ la fel.

  4. Pana acuma orange are cele mai bune preturi, care credeti ca o sa fie de black friday cea mai buna oferta la 6s de 64gb?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*