Diferenta dintre camera iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Daca e sa judecam dupa video de mai jos, stalizatorul de imagine face toti banii. Pe de alta parte, eu nu reusesc sa ma impac nici acum cu ideea unui telefon de marimea unui iPhone 6s, d-apai sa mai port dupa mine un iPhone 6s Plus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. diferenta mare.
  eu am deja iPhone 6 de aproape 1 an, luna viitoare imi expira garantia Apple :)
  la inceput era ciudat sa treci de la 4 la 6 dar dupa cateva luni nu mai vad diferenta, m-am obisnuit, mai fac teste pe iPhone 4 cand trebe sa fixez ceva la site si deja ma intreb cum de puteam folosi iPhone 4 ca e extrem de mic :)

  un coleg are 6 Plus, cand il am in mana chiar ca simti ceva mare dar si cu ala e ok dupa un timp doar ca in pantaloni e mai nasol :)

  am putut sa aleg intre 6 si 6Plus si am ales 6, sunt multumit pentru alegere pentru ca 6Plus are probleme cu camera, si colegul trebe sa trimita sa-i schimbe camera gratis.

  Acuma se merita 6S Plus ca au reparat problema.

  Urmatorul iPhone la mine o sa fie Plus adica iPhone 7 Plus :)

  interesant ca nu ai trecut la 6 mai ales ca tu scri mult… e alta lume la display :)

 2. Ca si la 6 si la 6 s display-ul, cel putin la mine, este slab luminat si chiar in partea de sus se vad sursele de lumina… Parca ar fi un e-reader mai vechi :(.

 3. iei o sfoara… o prinzi de husa si o legi apoi de curea….. apoi o tii intinsa cu bratele …..si ai stabilizarea imaginii….(cel mai ieftin mecanic…nu digital ) ….plus ca a prins stickul de selfiuri si nu prinde sfoara de aur ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*