BlackBerry isi recunoaste infrangerea: Lanseaza PRIV – primul lor telefon cu Android OS

In 2007 sefii BlackBerry faceau misto de iPhone. Spuneau ca are o baterie care tine putin si nu are taste. Opt ani mai tarziu compania lor inca nu si-a revenit din socul iPhone si nici nu da semne ca intelege bine piata actuala.

Ultima lor nazdravanie este un BlackBerry care ruleaza Android OS. Un telefon facut ca sa aiba mai multe aplicatii, dar care imbina forma (ciudata) si tastatura de BlackBerry cu un Android.

BlackBerry PRIV isi ia numele de la “privacy”, dar nu exceleaza cu absolut nimic. Arata ca orice alt telefon banal care vine din China.

Mi se pare cel putin amuzant ca CEO-ul BaclBerry, John Chen nu e in stare sa deschida din prima Chrome si ca spune “it runs Google”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*