iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin in Romania (oficial) pe 31 octombrie

Nu-i asa ca te-ai saturat de preturile nesimtite de la cei care vand iPhone 6 in magazinele online romanesti?

Apple a anuntat in urma cu doar citeva minute data oficiala de lansare pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania.

Tara noastra face parte din valul al 6-lea de lansari. La mai putin de o luna si jumatate de la lansarea in Statele Unite si alte citeva tari, terminalele ajung si la noi. Iata datele oficiale de lansare pentru urmatoarele etape. Noi il primim odata cu mai toate tarile din Europa de Est si citeva din Asia.

Friday, October 17: China, India and Monaco

Thursday, October 23: Israel

Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa

Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait

Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand

Sunt curios care va fi pretul corect stabilit de Apple pentru tara noastra. In momentul de fata, cel mai ieftin iPhone 6 e vandut de bisnitarii online cu 3650 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nu stiu cat de corecte vor fi, avand in vedere ca pretul din USD din state va fi transformat in EURO la o rata 1:1, de parca 1 usd = 1 euro… Si mai adauga si romanii nostri niste ceva, deci prea mult nu cred sa scada :( tu ai facut un upgrade? Daca ai face, ce ai alege si de ce?

    Merci,

    Topy

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*