flash si alte bunatati pe iPhone 2.0

zibri ne da niste vesti bune. imaginile de mai jos spun totul.

in acelasi timp, nu vom avea gps incorporat ci capabilitatea de a folosi un gps receiver prin bluetooth.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

si daca tot suntem la capitolul asta, informati recente ne spun ca firmware-ul 2.0 a ajuns la versiunea master gold. asta inseamna ca a fost trimis spre testare operatorilor GSM. din pacate ei sunt sub contract si ne va fi greu sa obtinem informatii noi despre 2.0.

problema este alta: specialistii intr-ale apple si telefoanelor zic ca daca totul e in regula, firmware-ul 2.0 va primi ok-ul final abia peste 1-2 saptamani. daca mai pui inca 2 saptamani pt shipping-ul telefoanelor inseamna ca vom avea iPhone 3G aia la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie. deci prima intirziere…

dar mai sunt 4 zile pina la WWDC si cu siguranta vom afla data exacta si alte chestiuni interesante despre viitoare jucarie a noastra preferata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ca sa inteleg si eu, cu o aplicatie flash si 3G se poate, de exemplu face stream la un post TV? Adica se pot urmari live programe TV direct de pe Iphone?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*