iPhone 5

In ultimele zile m-am gandit din ce in ce mai mult sa sar peste iPhone 4. Asa cum am facut si cu iPhone 3G. Stii ca am trecut de la 2G la 3GS.

Ideea e simpla. iPhone 4 aduce citeva chestii care imi sunt folositoare: video mai bun, editare video cu iMovie, camera cu flash. Restul nu ma tenteaza deloc. Nu am nevoie de camera in fata pentru ca nu am cu cine sa vorbesc, nu am nevoie de giroscop pentru ca nu ma joc pe telefon si nu simt nevoia sa am un al doilea microfon pentru noise canceling.

iOS 4 merge bine si pe 3GS si chiar nu simt nevoia sa am 512MB Ram pe telefon. Da, iPhone 4 e bun pentru cei care au 2G sau chiar 3G.

Asadar, ma gandesc sa trec direct la iPhone 5 (oricum se va numi el). Tu ce vei face?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. @bogdan: abonamentul lunar la un iPhone 4 nu este 15 dolari. e cel putin 50-70 dolari. iar rezilierea de contract costa peste 300 dolari. ia-l de pe ebay sau de la Orange.

 2. @boio -baterie detasabila la Iphone? Sa fim seriosi…
  E ca si cum ai spune ca vei avea card microSD.

 3. Si eu am trecut de la 2G la 3GS dar am achizitionat 3GS-ul anul trecut la sfarsitul lunii iulie asa ca am putut sa ma bucur de el in tot acest timp. Sunt tentat de Iphone 4 dar am sa mai astept o vreme sa vad la ce preturi va ajunge la noi (la negru). Daca pretul va fi unul decent nu am sa stau pe ganduri. Imi place design-ul noului Iphone dar in afara acestuia numai camera de 5MP si flash ma tenteaza.

 4. Sunt de acord. Nu e eficient sa treci de la un iPhone de o generatie la un altul de generatie urmatoare, abia lansat … si eu am un 3G de aproape 2 ani , am fost tentat de 3GS dar m-am abtinut, insa acum voi trece cu siguranta la 4 pentru ca avantajele hardware sunt foarte mari .

 5. salutare,
  sunt posesorul unui Iphone 2G de ceva timp :) ….. categoric voi trece la Iphone 4. Acum mai trebuie sa gasesc si pretul corect (la liber), nu ma intereseaza ineptiile de abonamente pe care le are Orange.

 6. iPhone 5?! Probabil va fi iPhone 4G cu mici diferente si se va numi dupa cum suntem obisnuiti… iPhone 4GS :)

 7. Nu cred ca cei care au iphone 3GS au nevoie de iphone 4. Pana la urma are un ecran mai bun, face poze si filme mai bune si are o camera frontala…. De la o generatie la alta? Inutil! Nu se simte diferenta

 8. Am avut 3gS pe care l-am vandut, acum am 4. Ma tem insa ca Apple nu lasa timp ca un produs sa se maturizeze pe piata si scoate prea repede unul dupa altul iar greselile nu intarzie sa apara. Una din ele este traba cu antena, alta cu montarea gresita a butoanelor de volum, sunete din interior, probleme cu dispaly-ul pe anumite zone si lista poate continua cu problemele iphone 4. Per total sunt multumit de iphone 4. 3Gs-ul l-am luat cu 15mil, l-am vandut cu 12 mil (era impecabil pur si simplu). Probabil il voi vinde pe 4 si voi lua 5 si asa mai departe. Stima.

 9. Adrian, abonamentul meu la ORANGE pentru 1 an este 8 EURO pe luna ! Se pot configura optiunile la cumpararea telefonului cu tot cu abonament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*