Concursul secret

Update: Concursul secret a fost castigat! vezi la finalul postului detaliile despre castigator si mai ales care era secretul.

boio.ro pune la cale un super “concursuletz”. Premii mici si multe pentru un singur cititor boio.ro care face ceva anume. Ce anume? Well… asta e secretul.

Primul cititor boio.ro care apasa un anumit buton castiga! Nu spun ce buton sau de pe ce pagina. Acum sa va vad!

LE: Nu stiu cine si-a dat seama cu adevarat despre ce a fost vorba. Inclin sa cred ca o singura persoana a apasat butonul cu gandul la concurs, dar nu stiu daca e adevarat sau nu. Anyway, butonul pe care trebuia sa-l apesi era asta:

Da, butonul de Follow de pe Twitter. Castiga Userul de Twitter care era follower-ul @boioglu cu numarul 1000. Castigatorul pare sa fie o “ea” si anume “bbeatrice20“. Nu stiu cine este asa ca astept sa ma contacteze pe email sau twitter pentru a intra in posesia premiului.

Pentru cei care erau curiosi, premiul consta in 3 promo-coduri pentru aplicatii de iPhone existente si alte 2 coduri pentru aplicatiile care vor fi prezentate pe boio.ro in urmatoarea perioada.

2 Comments

  1. @kirenian: cei care ma urmaresc pe twitter primesc intotdeauna ce e mai bun. nu o data am facut concursuri pentru care am oferit premii direct pe twitter celor care ma urmaresc si sunt rapizi. si vor mai fi din astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*