Concursul secret

Update: Concursul secret a fost castigat! vezi la finalul postului detaliile despre castigator si mai ales care era secretul.

boio.ro pune la cale un super “concursuletz”. Premii mici si multe pentru un singur cititor boio.ro care face ceva anume. Ce anume? Well… asta e secretul.

Primul cititor boio.ro care apasa un anumit buton castiga! Nu spun ce buton sau de pe ce pagina. Acum sa va vad!

LE: Nu stiu cine si-a dat seama cu adevarat despre ce a fost vorba. Inclin sa cred ca o singura persoana a apasat butonul cu gandul la concurs, dar nu stiu daca e adevarat sau nu. Anyway, butonul pe care trebuia sa-l apesi era asta:

Da, butonul de Follow de pe Twitter. Castiga Userul de Twitter care era follower-ul @boioglu cu numarul 1000. Castigatorul pare sa fie o “ea” si anume “bbeatrice20“. Nu stiu cine este asa ca astept sa ma contacteze pe email sau twitter pentru a intra in posesia premiului.

Pentru cei care erau curiosi, premiul consta in 3 promo-coduri pentru aplicatii de iPhone existente si alte 2 coduri pentru aplicatiile care vor fi prezentate pe boio.ro in urmatoarea perioada.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @kirenian: cei care ma urmaresc pe twitter primesc intotdeauna ce e mai bun. nu o data am facut concursuri pentru care am oferit premii direct pe twitter celor care ma urmaresc si sunt rapizi. si vor mai fi din astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*