LMacTouch – inca un desen frumos

nu e decit un mock-up facut de Mayyen Chan care porneste de la multele speculatii si sperante pe care userii le au de la apple.

ecranul sensibil la atingere, sursa de energie solara si alte mici amanunte legat de design-ul in sine il fac interesant. nu pare la fel de simplu si elegant ca un mac totusi…

mai multe poze AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*