vrei un iPhone?

acum ai sanse mai multe sa cumperi iPhone. apple a ridicat limita de la 3 la 5.

dupa cum stii, pina acum nu puteai sa cumperi decit 2-3 iPhone din magazinele apple sau at&t si alea numai cu credit card (pt ca apple sa stie cine cumpara telefoanele si unde ajung ele).

in acelasi timp, at&t a extins reteaua de magazine in care telefonul minune e disponibil. iar chinezii contra-ataca. copia facuta de ei e disponibila acum in toata lumea.

apropo, povestea cu vand iPhone ieftin chiar merge. am primit zeci de cereri pina acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Chinezi isi permit sa faca chestia cu copia. Au tehnologia necesara si stiu sa copieze atat cat sa nu fie dati in judecata! Nu degeaba majoritatea produselor de pe piata din vest au un echivalent facut de chinezi pentru piata din est.

  2. Până la urmă, în afară de faptul că arată bestial şi e de la Apple, deci dintr-o familie cu renume în calitate, în ce constă potenţa iPhone-ului?

  3. Adrian mai ai puţin şi mă convingi :) mai mult cu multi-tuch decât cu posibilitatea de dezvoltare aplicaţii. Dacă stai bine şi te gândeşti şi pentru un smartphone se pot dezvolta aplicaţii :P

  4. E adevărat. Nu în acelaşi ritm. Curând se vor lăsa şi de iPhone :) cel puţin aşa cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*