iPhone 1.1.2 deblocat

un neamt sustine ca a gasit solutia pt a debloca iPhone cu firmware 1.1.2. el e dispus sa vinda software-ul facut de el si descrie totul intr-un video pus pe you tube. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. la nemti ESTE voie sa vinzi telefoane blocate. le vinde t-mobile cu 399 euro. daca vrei sa-l iei deblocat e vo 7 sau 900 de euro.
  si daca te uiti atent la telefonu din film pe factura scrie 399 dolari. asta inseamna ca e luat din state, nu din germania.

 2. Da-l incolo,las’ ca o sa gaseasca romanii o varianta mai ieftina sau gratuita de a debloca iphone-ul.Stati asa sa apra, sa treaca cateva zile sa se informeze lumea si sa vezi cum se apuca de deblocat:))

 3. Românii sunt inventivi când e vorba de ilegalităţi, deci nu văd de ce ar fii o problema pentru noi, de fapt, pentru ilegalităţi suntem cunoscuţi în toată lumea.

 4. “Da-l incolo,las’ ca o sa gaseasca romanii o varianta mai ieftina sau gratuita de a debloca iphone-ul.”
  Asta-i problema. Suntem inventivi, răspândiţi în toată lumea, pricepuţi la tot şi tot săraci suntem. Cum Dumnezeu?

 5. Pe lângă asta suntem ÅŸi un popor sărac ÅŸi cei puternici se folosesc de cunoÅŸtinÅ£ele noastre …

 6. BREAKING NEWS !!!

  Se pare ca un chinez a gasit solutia de unlock SOFTWARE pt. firmware 1.1.2 OTB – bootloader 4.6. Acesta a scris:

  Recovery Ver1.1.2 ERROM Fixed values(cant sure how to translate it exactitude),unlock RSA,then wrote fake code to cheat CPU, when power on give this code, unlocked!

  Pagina este urmatoarea (tradusa in chineza):

  http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.weiphone.com%2Fthread-46992-1-1.html&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF-8

  Tipul are “antecedente” pozitive in deblocari telefoane mobile (Samsung) si afirma ca lucreaza la un software pentru a aplica cu usurinta metoda de deblocare pe care a descoperit-o.

  Sper sa nu fie un scam, toata planeta asteapta solutia de unlock ! :)

 7. @GBH: eu i-am trimis un mail chinezului respectiv acum 3-4 zile. deci nu e breaking news ;)
  mi-a raspuns baiatu, dar metoda lui nu e garantata 100%. i-am zis sa-mi trimita niste poze cu un iphone 1.1.2 cu modem firmware nou deblocat si a zis ca nu are.
  e cam ciudat deocamdata. oricum daca e sa se deblocheze 1.1.2 fii sigur ca pe boio.ro o sa fie breaking news ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*