comentarii la liber

hai sa vedem cit de “cu minte” esti. din acest moment comentariile sunt la liber pe boio.ro.

vor ramane in moderare cele care nu respecta anumite reguli setate de mine.

daca nu esti familiar cu politica de comentarii poti sa dai un ochi acum. iar daca vrei sa stii ce se discuta pe blog poti sa te abonezi la feed-ul de comentarii.

si nu uita de premiile oferite de boio.ro la TU alegi CADOUL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. ANUNT UMANITAR: DONATII PENTRU UN LINUXIST
  Chestia sta astfel: un membru al comunitatii Linux are nevoie de ajutorul vostru. Il stiu pe Abibula Aygun de pe vremea cand lucram la MyC. A scris destule articole Linux si am discutat destul de mult cu el ca sa ajung sa il cunosc ca om. Zilele trecute imi spunea ca se interneaza. Acum a venit si diagnosticul: Cardiomiopatie Hipertrofica Obstructiva de gradul II. Exista o solutie, iar aceasta consta in implantarea unui ICD (Internal Cardio Defibrilator) aproape de inima, dispozitiv care sa previna riscul fibrilatiilor. Mi-as dori sa fie gluma, spam sau tzeapa, dar din pacate treaba e serioasa – omul are nevoie de minim 7.500 Euro (cat costa cel mai ieftin implant) si maxim 11.000 de Euro (implant mediu care face si pace-ing)
  A fost pus pe lista de asteptare, citez: “se hotareste ca pacientul sa beneficieze de un implant de cardiodefibrilator (pentru care a primit si indicatie) in scop profilactic pentru moartea subita datorita aritmiei maligne care poate sa apara in cazul bolii si va fi trecut pe lista de asteptare pentru implant ICD” dar cu totii stim cum sta treaba in Romania cu listele de asteptare in sistemul medical…
  Aygun e din Constanta, e casatorit de un an si cateva luni si are o fetita de 4 luni si jumatate iar pe mine – personal – m-a ajutat de foarte multe ori. Si nu doar cand era vorba de Linux, cu toate ca nu ne-am intalnit face-to-face niciodata.
  Oameni buni, e vorba de donatii. Oricine poate contribui cu orisicat, va rog dati un mail la Abibula.Aygun@euro.roAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. . Iar daca lucrati in Linux si aveti un site/forum/blog, va rog sa va consumati cinci minute din viata si sa dati paste la acest anunt.
  Din acest moment, acceptam reclama pe MYLRo.org. Toti banii vor fi donati in contul lui Aygun.

  ###

  In english:

  A member of the romanian Linux community needs your help!
  This is not a joke, a spam or fraud!!!

  His name is Abibula Aygun, he is from Constanta, Romania. He is married and has a four months old child.
  He was diagnosed about a week ago with hypertrophic obstructive cardiomyopathy of the II-nd degree.
  The solution is an implat of an ICD (Internal Cardio Defibrilator) close to his heart, to prevent fibrillations. The cheapest ICD costs 7.500 Euros (aprox. 11,000 USD) and a medium one (with pace-ing) 11.000 Euros (aprox. 16,000 USD).
  Who want’s to help him, his mail address is abibula dot aygun at euro dot ro.
  Soon will be available a bank account number for donations.

  Hypertrophic obstructive cardiomyopathy (HOCM) is listed as a “rare disease” by the Office of Rare Diseases (ORD) of the National Institutes of Health (NIH). This means that Hypertrophic obstructive cardiomyopathy (HOCM), or a subtype of Hypertrophic obstructive cardiomyopathy (HOCM), affects less than 200,000 people in the US population.

  Info about HOCM: http://rarediseases.info.nih.gov/asp/diseases/diseaseinfo.asp?ID=8736

  ###

  http://news.osn.ro/story.php?title=ANUNT_UMANITAR_DONATII_PENTRU_UN_LINUXIST

 2. Trebuie să înţelegi termenul dictator în modul cel mai restrâns, al comentariilor :) verificai doar conţinutul lor :P

 3. Foarte frumos din partea ta.Si eu sa fi facut la fel.Din moment ce sunt niste reguli care trbuiesc respectate, e bien ca ai scos moderarea articolelor,astfel se vede cat e de cinstit unu si altu.E o dovada de incredere data comentatorilor.Cel putin asa vad eu

 4. Eu am avut întotdeauna comentariile la liber cu akismetul activat, mai scăpa din cuÅŸcă din când în când un needucat dar asta e …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*