iPad is Amazing – noua reclama pentru jucaria ta preferata

Toate jucariile noi din iOS 4.2

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. – air print merge doar pe vreo 10 imprimante (evident că nu È™tie de imprimante share-uite, ci doar de unele cu wireless)

  – multitasking este de fapt pauză pentru majoritatea aplicaÈ›iilor.

  Yup, it’s magic!

  Dar jingle-ul din film îmi place :P

 2. @Ionut Staicu: AirPrint este una dintre chestiile care e buna ca e acolo, dar pe care mai nimeni nu o foloseste. Pe de alta parte, tehnologia exista, daca manufacturerii de imprimante nu o folosesc nu e problema Apple.

  Iar cu aplicatiile la fel. Daca developerii au ales sa nu isi updateze aplicatiile, e problema lor. O sa apara altele cu functionalitate similara care stiu multitasking.

 3. C’mon… Ori e multitasking ori nu e? Nu ar trebui să È›ină de aplicaÈ›ii, os-ul ar trebui să facă o È™mecherie, ceva.

  Sau e la fel ca la filmele flash? Ownerii site-urilor ar trebui să facă encoding cu vreo trei-patru codec-uri, nu ipad să suporte flash…

 4. @Ionut Staicu: tu poti sa scrii jocuri in flash daca nu ai un program specializat pentru asta? C’mon cum adica Windows nu face asta nativ? Windows 7 ar trebui sa faca o smecherie, ceva, nu? Apple a pus la dispozitia developerilor tot ce au nevoie pentru multitasking.

 5. Nu stiu cum se face că Apple È™tie bine ce face, È™i aÈ™a cu toate “defectele” văzute de alÈ›ii, are cea mai de succes È™i vândută tabletă, fără flash È™i fără tot ce mai nemulÈ›umeÈ™te pe unii. Iar acum eu m-am hotărât să renunÈ› la al meu Toshiba È™i să trec ori la un iPad ori la noul MacBook Air de 11. Asta rămâne să mă hotărăsc până de sărbători.
  Bravo Apple…m-am săturat să mai dau bani pe sh-uri sau lucruri de o calitate îndoielnică…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*