5 Comments

 1. – air print merge doar pe vreo 10 imprimante (evident că nu È™tie de imprimante share-uite, ci doar de unele cu wireless)

  – multitasking este de fapt pauză pentru majoritatea aplicaÈ›iilor.

  Yup, it’s magic!

  Dar jingle-ul din film îmi place :P

 2. @Ionut Staicu: AirPrint este una dintre chestiile care e buna ca e acolo, dar pe care mai nimeni nu o foloseste. Pe de alta parte, tehnologia exista, daca manufacturerii de imprimante nu o folosesc nu e problema Apple.

  Iar cu aplicatiile la fel. Daca developerii au ales sa nu isi updateze aplicatiile, e problema lor. O sa apara altele cu functionalitate similara care stiu multitasking.

 3. C’mon… Ori e multitasking ori nu e? Nu ar trebui să È›ină de aplicaÈ›ii, os-ul ar trebui să facă o È™mecherie, ceva.

  Sau e la fel ca la filmele flash? Ownerii site-urilor ar trebui să facă encoding cu vreo trei-patru codec-uri, nu ipad să suporte flash…

 4. @Ionut Staicu: tu poti sa scrii jocuri in flash daca nu ai un program specializat pentru asta? C’mon cum adica Windows nu face asta nativ? Windows 7 ar trebui sa faca o smecherie, ceva, nu? Apple a pus la dispozitia developerilor tot ce au nevoie pentru multitasking.

 5. Nu stiu cum se face că Apple È™tie bine ce face, È™i aÈ™a cu toate “defectele” văzute de alÈ›ii, are cea mai de succes È™i vândută tabletă, fără flash È™i fără tot ce mai nemulÈ›umeÈ™te pe unii. Iar acum eu m-am hotărât să renunÈ› la al meu Toshiba È™i să trec ori la un iPad ori la noul MacBook Air de 11. Asta rămâne să mă hotărăsc până de sărbători.
  Bravo Apple…m-am săturat să mai dau bani pe sh-uri sau lucruri de o calitate îndoielnică…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*