iPad de 7 inch, flash si alte jucarii care lipsesc

Steve Jobs a inchis astazi o poveste care circula de ceva vreme pe net: NU vom avea iPad de 7 inch. Declaratiile, facute in Apple Earnings Call au fost cit se poate de categorice. Jobs sustine ca un tablet device nu este suficient de bun daca are mai putin de 9.7-10 inch.

“Companiile care fac astfel de tablete de mici dimensiuni ar trebui sa vinda smirghel cu ele. Trebuie sa-ti pilesti degetele sa le faci mici si ascutite daca vrei sa folosesti o tableta de 7 inch.”

Declaratiile complete sunt aici (.mp3 de 18MB).

Pe de alta parte, Steve a evitat elegant raspunsul despre Flash pe iDevices. Din punctul lui de vedere, nu exista decit Flash Memory si aia e suficienta pe piata.

Eu ii cred ca nu vor face un iPad de 7 inch. Ultima data cind a fost intrebat de tablete, Seful Apple a spus ca tot ceea ce exista pe piata sunt produse de slaba calitate si ca marul nu poate sa stea pe asa ceva. Nu au zis ca nu lucreaza la un tablet ci doar ca ceea ce exista atunci la vanzare sunt mizerii.

Ciudat este ca dupa 6 luni de la lansarea iPad nu exista un concurent viabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. si de cate ori am fost contrazis pe tema asta imi ziceau unii:vezi ba s-au mulat pe piata face si Apple de 7 inchi cum e Tabu etc..abia astept sa le intorc favoarea dobitocilor

  2. asa e dupa atata timp nici un concurent serios. am asteptat toata vara sa apara wetab cu android si dupa comentarile de pe amazon.de m-am dezumflat. asta m-a facut sa imi comand si eu un ipad zilele acestea.

  3. Dar faptul ca tot evita intrebarile despre Flash devine tot mai enervant…speram ca macar la iPhone 4 sa pot vedea si eu corect site-urile facute in Flash…:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*