Adevarul despre Android OS

Cine stie mai bine cum sta treaba cu Android OS decit Steve Jobs?

Lasand gluma la o parte, Steve a intrat astazi in dicutiile purtate la Apple Earnings Call si a recitat o poveste deosebit de interesanta despre Android. Daca ai avut discutii cu fanii Android despre ce sistem de operare e mai bun si ti s-a servit argumentul cu “Android este Open si iOS nu este”, asculta cu atentie fragmentul de mai jos si ia notite.

Pe de alta parte, daca esti un Android Fanboy, poate ca e timpul sa asculti si o parere din interiorul sistemului…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Cand compari 2 OS-uri sau orice altceva trebuie sa fii obiectiv, ce a facut Steve Jobs a fost ceva firesc, insa nu obiectiv. Android si iOS sunt 2 sisteme de operare diferite, multi spun ca Android este mai “open” si iOS limitat intr-un fel pentru ca chiar asa este. Trebuie analizat ce iti pot oferi OS-urile din start, din momentul deschiderii telefonului si deocamdata Android este peste iOS din punctul asta de vedere. Tot ce a facut Steve Jobs este sa compare App Stores-urile care nu au legatura cu OS-urile( cand compari 2 OS-uri ai in vedere interfata, rapiditatea cu care raspunde, caracteristicile, cat e de customizabil,widget-uri,etc practic ce iti poate oferi OS-ul fara apps-uri, fara nimic, asa cum este) dupa aceea a trecut la faptul ca Android este un OS fragmentat si iOS integrat…parerea mea este ca fragmentat este un pas logic din punctul de vedere al marketingului extinzandu-se cat mai mult posibil, asigurand un profit mai mare, cu toate ca producatorilor de apps-uri le este mai dificil asa, oricum acest lucru nu i-a oprit din producerea aplicatiilor pentru Android. Deci da deocamdata cred ca Android este peste iOS si discursul lui Steve Jobs este pana la urma dupa cum spune titlul…un simplu “rant”, vorbe goale( si nu, nu sunt detinator de un tel cu Android sau detinator de iPhone/iPod, defapt detin un Nokia si vreau sa-mi iau un iPhone 4 :P).

  2. de ce nu iti iei ceva cu android si iti iei iphone 4,daca tot sustii ca :”Deci da deocamdata cred ca Android este peste iOS si discursul lui Steve Jobs este pana la urma dupa cum spune titlul…un simplu “rant”, vorbe goale “???

  3. Vreau sa-mi iau un iPhone din cauza Appstore-ului( 300.000 de aplicatii) si iPhone-ul este privit ca si o consola portabila, pe mine asta ma intereseaza, sa nu ma plictisesc de el ce ma zis mai sus era de OS care nu are legatura cu decizia mea de a-l cumpara, nu-mi pasa ce OS are atata timp cat te tine ocupat cu tot felul de aplicatii si jocuri( Sunt destule si pe Android, 90.000, dar nr.-ul este mic in comparatie cu apps-urile iPhone-ului). Sunt categorii diferite, fiecare telefon are slabiciunile lui, nu-mi spune ca iPhone-ul are un OS exceptional pentru ca nu este…este doar un OS bun iar Android deocamdata este mai bun prin ce ofera, care este problema?Nu crezi ca e posibil? Crezi ca iPhone-ul ese imbatabil in toate departamentele? Cum am mai spus fiecare tel. are slabiciunile lui, unele chestii iPhone le face cel mai bine, altele HTC, Nokia, Samsung etc.

  4. Au.Android mai customizabil?Aici e punctul lui forte?Nu la ce facilitati ofera?Bine fie folositi-l voi.”Je ramane pe OS Apple” Vlad se contrazice singur: e mai bun Android dar prefera OS Apple ca-l tine ocupat si nu se plictiseste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*