Ce aduce nou iOS 9.3

iOS 9.3 Night Shift

Nu-mi mai aduc aminte daca Apple a facut asa ceva pana acum. Un preview pentru o versiune .3 de iOS care sa fie prezentat pe site, in detaliu chiar in ziua in care apare si Beta 1 pentru acel iOS.

Anyway, iOS 9.3 nu aduce neaparat rezolvari de bug-uri, cat functionalitati noi.

Night Shift este ceva ce seamana mult cu aplicatia f.lux de pe Mac. Ideea de baza este ca toti folosim telefoanele inainte de culcare, iar luminozitatea ecranului face ca somnul sa vina mai greu dupa aceea.

Cu Night Shift, device-ul stie cat e ora si care e locatia ta, asa ca iti face display-ul in culori mai calde.

In iOS 9.3, aplicatia Notes va fi protejata de amprenta. O idee foarte buna, cu toate ca eu nu o folosesc inca. Prefer Simplenote.

Noul firmware update aduce imbunatatiri aplicatiei News si ceva masuratori noi pentru Health. Totodata, CarPlay vine cu imbunatatiri legate de Muzica si Maps.

Apple are o pagina de prezentare si pentru iPad cu iOS 9.3. Sunt chestii care tin de educatie, in scolile care au o intreaga flota de iPad-uri pentru elevi. Imi place ideea ca un elev poate sa se logheze pe un iPad si toate setarile lui personale sa apara. Mi-ar placea sa vad functia asta pe orice iPad si sa fie aplicabila la o familie, de exemplu.

Va exista si o aplicatie “School Manager” pentru Mac, facuta sa administreze conturile de pe toate iPad-urile.

Toate functionalitatile noi legate de educatie sunt aici. Apropo, Apple nu a anuntat cand vine iOS 9.3. Stim doar ca se va intampla “curand”. Eu banuiesc ca il avem prin martie, atunci cand este asteptata si versiunea a doua de Apple Watch. Nu sistemul de operare pentru ceas, ci un nou ceas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. suna bine Night Shift.
    sper sa nu aduca Apple Watch nou pentru ca de 3 saptamani am achizitionat unu nou cu Sapphire :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*