iOS 8 este aici! Ce trebuie sa faci inainte sa-l instalezi

Am asteptat de ceva vreme ca iOS 7 sa rezolve problemele. Nu se cheama iOS 7.2, ci iOS 8 si vine cu o gramada de noutati si chestii misto. Sper ca Apple a rezolvat bug-urile din iOS 8 GM.

Atunci cind faci update la iOS 8 trebuie sa stii anumite chestii. Ele sunt descrie pe indelete aici si chiar daca esti un user incepator, iti recomand sa faci un Clean Install.

“If you are an advanced user you know the benefits of a clean install. Just wipe your device from all the apps and settings and install iOS 8 without the restore from back-up. So why the whole back-up thing? Well, some of the apps need iCloud to work properly. For example, you need to have an iCloud account back-up for your Calendar, but you can live without your text messages.

We know it’s a big hassle to rearrange your apps in folders and go through all the settings, but your phone is gonna work like a brand new one. Also, you can get rid of some of the apps or stuff you used to store in some folders on your iPhone.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. Buna Adrian. am un iphone 4s 16gb liber retea. intrebare; sa-i fac update la ios 8? voi avea probleme ? va functiona telefonul mai greu? astept raspuns/parere. multumesc.

  2. Daca am facut update din telefon si nu din Itunes are vre-o importanta ?
    Bagat pe un 5s si imi tine foarte putin bateria. Astept pareri despre baterie pe ios 8 :(
    Ms

  3. Am iPhone din 2009, sunt un fan…dar asta m-a enervat rau de tot. Cum dracu sa faci asemena porcarie ca noua aplicatia Photos?? Sa bati joc in halul asta de Camera Roll? Incearca sa accesezi o poza care aveai in Camera Roll, cu Whatsapp sau cu Facebook Messenger, facuta acum 1 luna sa zicem si care nu mai apare in noul Recently Added, …zero barat. Incearca sa vizualizezi fotografiile din Camera Roll pe TV cu iMediaShare, ca pana acum…zero. Downgrade!!!

  4. @adrian Pe iphone 5 dupa ceva butonare, am realizat ca DA exista un lag, dar care este undeva la sub 1 secunda, in schimb se ingreuneaza mai repede nitel, cand ai mai multe procese lasate “deschise” in backround, spre deosebire de iOS7 unde pe iphone 5 ducea ceva mai multe pana sa apara aceasta mica intarziere. Cam atat legat de partea cu lag-ul, in schimb am ceva probleme cu wifi, pierde semnalul si CIUDAT nu mia am chiar aceiasi acoperire, adica in zone unde aveam o mica liniuta dar putea totusi folosi, acum nu mai vad wifi deloc…

  5. @Catalin Tugui: si pe iPhone 5s e un lag. Eu il pun pe seama faptului ca nu am facut un clean install si ca am inca iOS 8 GM. O sa-l pun pe curat in curind. Micile probleme vor fi probabil rezolvate intr-un iOS 8.0.1

  6. Și la mine pe 5S există nu doar un lag, la vreo aplicație anume și chiar la mai multe dă cu stangu in dreptu :) Azi m-am hotarat să fac un clean install.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*