Record de vanzari pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus: 10 milioane in primele 3 zile

Apple a anuntat cifrele oficiale de vanzari pentru iPhone 6 and iPhone 6 Plus. Au fost vandute 10 milioane bucati in primele 3 zile. Asta includ si cele 4 milioane din primele 24 ore de pre-orders.

Apple a vandut anul trecut 9 milioane iPhone 5s si iPhone 5c.

Samsung nu a anunta vanzarile pentru primul weekend, probabil pentru ca s-ar fi facut de ras, dar media lor de vanzari pentru Samsung Galaxy S5 si Galaxy Note 3 a fost de aproximativ 1,7 milioane de exemplare in primele 3 zile.

Si ca sa raspundem intrebarilor:

1. Nu! Apple nu este pe duca.

2. Care Samsung?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*